
Do dopravy zdarma zbývá: 2 500 Kč
Milé dámy, vážení pánové,
Po delší době jsme zpět s naším pravidelně nepravidelným “gastronomickým okénkem”, ve kterém přinášíme naše osobní zkušenosti s kombinací vína s jídlem.
- prvním vínem a příjemným aperitivem je “A Rosato” z toskánského vinařství Fattoria Aldobrandesca. V tomto případě jsme víno ničím "nekomplikovali" a prostě si ho vychutnali při posezení u bazénu. Jedná se o nadstandardní růžové víno z produkce rodiny Antinori.
- prvním gastronomickým doporučením je tak italské risotto s krevetami - v našem podání v kombinaci s champagne Doyard-Mahé Cuvée Empreinte, podávané v křišťálovém skle Dolce Vita z dílny Lukáše Jabůrka.
- druhým chodem pak mohou být ravioli plněné masem, rajčaty a čerstvou bazalkou v kombinaci s Barolem ročníku 2013 z vinařství Prunotto.
- na závěr pak volíme selekci vybraných sýrů, rajčat a francouzské bagety - a to buď ve spojení s Botrosecco z vinařství Le Mortelle.
Dobrou chuť
Váš Simply Wines Team :-)