Do dopravy zdarma zbývá: 2 500 Kč
„Natur Zero“ Sparkling Alcohol Free
Toto Natur Zero je šumivé víno bez alkoholu, které je vyrobeno z hroznů odrůdy Glera. V nadsázce tak můžeme říct, že jde o nealkoholické „Prosecco“ - vyrábí ze stejné odrůdy a hrozny pocházejí ze stejného regionu Veneto.
Samotný proces výroby začíná klasickým lisováním hroznů, následuje zchlazení moštu na 0℃ a fermentace při teplotě do 15℃. Poté se víno ve vakuu jemně zahřívá na teplotu okolo 30℃ - tímto pomalým procesem se odstraní alkohol a zachová si všechno původní a přirozené odrůdové aroma.
Výsledkem je víno s jemným a vytrvalým perlením a světlou, slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky. Má ovocné aroma s tóny jablek a exotického ovoce, lehké tělo a harmonickou chuť.
Je vhodné pro širokou a téměř neomezenou skupinu konzumentů - můžou ho pít například řidiči, lidé při sportu, ti co nepijí alkohol, ti se zdravotními obtížemi - prostě kdokoliv, kdo dostane chuť.
Je ideálním aperitivem a jakékoliv příležitosti, která si říká o přípitek.
Podávejte řádně vychlazené na 5℃.
Původ
Vinař | De Stefani |
---|---|
Region | Itálie |
Oblast | Veneto |
Vlastnosti
šumivé/tiché | Šumivé |
---|---|
ročník | NV |
objem láhve | 0,75 l |
dekantace | Ne |
počet lahví v kartonu | 6 |
obsah cukru | Suché |
---|---|
typ šumivého vína | Prosecco |
Odrůdy | Glera |
Párování | Párty |
Vinařství
De Stefani
Vína rodiny De Stefani mají původ v severoitalském regionu Veneto. Vinařství založil Valeriano de Stefani ve druhé polovině 18. století – vybral si místo s nejlepší půdou na panství Colvendrame v Refrontolu, na kopcích mezi Coneglianem a Valdobbiadene, severně od Benátek, které jsou v současnosti…
Více o vinařství »